• 5811

Produk Kami

Borongan Silicone Baking Mat Non Stick Rolling Daugh Mat kalawan Pangukuran

Katerangan pondok:

The baking mat dijieunna tina silicone food grade, nyieun pastries on mat ieu, anjeun bakal ngahemat loba karya jeung senang. silicone pastry mat kami téh Aman, awét, Desain Geulis & Quality Premium.mat baking silicone Ieu bisa tahan hawa ti -30 nepi ka 480 ° F.Also, mat kneading dilengkepan permukaan non-iteuk, éta cocog pikeun derajat béda adonan caket jeung kirang scraping.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

 

Ngaran Produk Silicone Baking Mat
Bahan Dahareun Kelas Silicone
Ukuran 50*70cm (19.7*27.6 inci)
Pamakéan Parabot Dapur
Fitur Non-stick, Awét
MOQ 1000 PCS

 

Panjelasan Produk

Dina raraga ngajawab masalah anu mat pastry gampang dieunakeun nalika rolling kaluar, Silicone baking Mats dirancang kalayan gesekan hébat dina tonggong jeung dicekel counter luhur ogé.
• Cocog jeung jajan leutik, pudding, jelly, roti, curtain, pizza jsb.

 

• Mat pastry silikon ieu bakal nyalametkeun anjeun tina meresihan counter top sanggeus masak / baking.Silikon non-iteuk ngajantenkeun gampang dibersihkeun.

 

 

silicone baking mat (2)

 

silicone baking mat (12)

 

Silicone pastry baking mat jeung timbangan, ngabogaan skala dina séntiméter jeung inci, merenah pikeun nyieun adonan jeung pai dina ukuran tangtu.

 

silicone baking mat (10)

 

The kneading mat dilengkepan permukaan non-iteuk, éta cocog pikeun derajat béda adonan caket jeung kirang scraping


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami