Taros Kami

  • 5811

Dongguan Wei Shun Silicone Technology Co., Ltd

Telepon:+86-769-88086932

Surélék: marina@weishungj.com

Kontak:Marina liu

Mob:+86-13268680555

Alamat:Bldg.2, Zona Ind 1, Désa Hengli, Kota Hengli, Dongguan, Guangdong, Cina.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami