Service custom

  • 5811

jasa ngaropéa kami ngawengku.

1, jasa OEM sareng ODM.

2, Desain kapang bebas, aya tim kapang husus ngawula anjeun.

3, pesenan ekslusif nuturkeun staf penjualan pikeun ngajaga komunikasi sapopoé sareng anjeun pikeun nuturkeun kamajuan pesenan.

4, Sesuaikeun kotak bungkusan numutkeun kabutuhan anjeun.

5, urutan pangiriman kontrol.

6, Salaku kabutuhan biaya anjeun, Urang tiasa milih panyadia jasa logistik pangsaéna pikeun anjeun.