HOT-SALE PRODUK

Kualitas Kahiji, Kasalametan Dijamin

  • Silicone Pop it Pencil Bag Simple Fidget Toy Pen Case

    Silicone Pop eta Kantong pensil Basajan Gelisah Kaulinan ...

    Kantong popit ieu ngagaduhan desain anu sederhana, permukaan anu lembut, sareng pinuh ku gelembung anu tiasa dipencet.Pangguna tiasa meres gelembung iraha waé pikeun ngagentos tekanan atanapi nyéépkeun waktos.Nyadiakeun gratification instan jeung betah pamakéan pikeun barudak ngora, jalma kalawan disabilities diajar, manula jeung saha wae.Kantong pensil pop anu unik ieu didamel tina bahan silikon ramah lingkungan kualitas luhur, aman, ramah lingkungan, séhat, teu aya bauan, sareng serbaguna!Éta tiasa dianggo salaku kaulinan indrawi ...

  • Hot Sale Silicone Oil Brushes BBQ Tools Silicon Sauce Brushes with Transparent Handle

    Hot Sale Silicone Minyak Brushes BBQ Pakakas Silicone ...

    Émbaran Dasar Ngaran Produk Silicone Minyak Sikat Bahan Food kelas silicone Desain Tansparent cecekelan Sampel Nyadiakeun Ukuran 17,5 * 3,2 cm Paket Opp tas MOQ 500 PCS Pedaran Produk Gampang pikeun ngabersihan: Éta bisa nempatkeun dina dishwasher sababaraha kali sarta aranjeunna geus tahan malah setelan hottest. .Sanajan kitu, aranjeunna gampang keur nyeuseuh ku leungeun ogé.Wide Range of Tahan Suhu: -40 centigrade ~ 250 centigrade (-40-480F)....

  • Wholesale Silicone Baking Mat Non Stick Rolling Daugh Mat with Measurements

    Borongan Silicone Baking Mat Non Stick Rolling ...

    Inpormasi Produk Ngaran Produk Silicone Baking Mat Bahan Food Grade Silicone Ukuran 50*70cm(19.7*27.6inci) Pamakéan Alat Dapur Fitur Non-stick,Awét MOQ 1000 PCS Pedaran Produk •Dina raraga ngajawab masalah anu mat pastry gampang dieunakeun nalika rolling kaluar, Silicone baking Mats dirancang jeung gesekan hébat dina tonggong jeung dicekel counter luhur ogé.• Cocog jeung jajan leutik, pudding, jelly, roti, curtain, pizza jeung sajabana • Silicone pa ...

  • Drinks Popit Shoulder Bag

    Inuman Popit Taktak Kantong

    Inpormasi Dasar Ngaran Produk Popit Taktak Kantong Bentuk Inuman Bentuk Dianggo Luar Ukuran 13.5 * 18.5 * 3 cm Beurat 118 g MOQ 1000 PCS Pedaran Produk Desain Anyar: The Fidget Bag sareng bentuk inuman tiasa pencét haté budak awéwé, sareng janten kantong jalan anu populér.Kantong Taktak Kualitas Tinggi: Kantong taktak popit didamel tina silikon kelas dahareun kualitas luhur, kalayan permukaan karét anu mulus, awét, sareng henteu gampang ruksak.Gampang Anggo sareng Dibawa: Pop fidget ...

  • Food Grade 15 Small Cavity Silicone Chocolate Mold Handmade Heart Chocolate Molds

    Dahareun Kelas 15 Rongga Leutik Silicone Coklat M ...

    Inpormasi Dasar Ngaran Produk Silicone Chocolate Molds Bahan Food Grade Silicone Ukuran 21 * 10.7cm Bentuk Jantung Bentuk OEM & ODM Ditarima MOQ 1000 PCS Pedaran Produk ♦ Aman & Eco-friendly: Coklat didamel tina bahan silikon kelas dahareun, anu henteu ngahasilkeun zat ngabahayakeun, jadi eta pisan aman, sarta babies teu kudu salempang ngeunaan eta.♦ Résistansi suhu anu luhur sareng rendah: Éta tiasa disimpen dina kulkas sareng oven ...

  • Factory Jumbo Popit Fidget Sensory Toy Autism Sensory Push Pop Toy

    Pabrik Jumbo Popit Gelisah Indrawi Kaulinan Autisme S...

    Inpormasi Dasar Ngaran Produk Big Popit Fidget Toy Bahan Silicone Karét Bentuk Square Ukuran 30 * 30CM Gaya Lucu Atikan Kaulinan MOQ 500PCS Pedaran Produk • Jumbo & Gigant: The popit kaulinan indrawi boga ukuran badag, 30 * 30cm, sarta ngabogaan 256 gelembung pencét.Thus ,Anjeun teu bisa mawa eta .Tapi anjeun bisa maénkeun éta leuwih lucu ti nu leutik.•Multi Pamakéan: The junbo popit fidget kaulinan teu ukur kaulinan lucu, tapi ogé bisa jadi alat rumah tangga.Anjeun bisa pop gelembung jeung babaturan anjeun, ...

  • Wholesale Silicone Hot Chocolate Bomb Mold Half Round Silicone Cake Molds

    Borongan Silicone Hot Coklat Bom kapang Satengah ...

    Inpormasi Dasar Ngaran Produk Silicone Hot Chocolate Bomb Mould Bahan Food Grade Silicone Shape Round Ball Ukuran 19 * 13 * 3cm Logo Custom Dianggo Nyieun coklat, muih MOQ 500PCS Pedaran Produk MUDAH DIGUNAKAN & BERSIH: Silicone Hot Bomb Coklat Kapang dijieunna tina 100% dahareun silicone kelas, bisa dipaké pikeun nyieun chocolates, muih, permen teuas sarta desserts.It séjén jadi gampang ngagunakeun ngan tuang bahan kana kapang résin, sarta baking eta ku oven microwave, lajeng pop jajan kaluar t ...

  • Mafen Cup Silicone Cake Mold Single Cup Mold

    Mafen Piala Silicone Kue kapang Piala Tunggal kapang

    Inpormasi Dasar Ngaran Item Cetakan kueh silikon Bahan Pangan Kelas Gaya Silikon Bentuk Sederhana Pamakéan Sampel Baking Nyadiakeun MOQ 1000 PCS Katerangan Produk Cetakan kuéh silikon kalayan kualitas premium, aranjeunna fleksibel sareng henteu lengket, gampang didamel kaluar tina bentuk sampurna dipanggang saréat angin ngahiliwir. .Cetakan kueh silikon cangkir mafen kami gaduh 5 bentuk, buleud, sagi opat, jantung, béntang sareng bentuk kembang mawar, kalayan seueur warna pikeun dipilih. Anjeun tiasa ngadamel seueur ...

Tentang Kami

Fokus kana desain sareng produksi produk silikon

Produsén produk silikon leuwih 15 taun

Dongguan Weishun Silicone Technology Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2003, ayana di kota Hengli anu maju, kota Dongguan, propinsi Guangdong.Dongguan Weishun Silicone Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén produk silikon profésional kalayan pangalaman langkung ti sapuluh taun, éta gaduh tim ODM anu kuat anu tiasa ngembangkeun produk silikon kalayan kualitas luhur sareng harga anu wajar dumasar kana pamundut palanggan.Perusahaan kami gaduh kakuatan téknis anu kuat, OEM & ODM wilujeng sumping, sadaya bahan sareng produk tiasa lulus uji FDA sareng LFGB.Kusabab diadegkeun dina 2003, udagan kami nyaéta nyayogikeun para nasabah "harga anu wajar", "produk kualitas luhur" sareng "pangiriman waktos".

  • OEM Service

    Service OEM

    Owning 3000㎡ aréa pabrik, 20 sét béda tina equipments produksi, leuwih ti 50 pagawé, téhnologi produksi dewasa, sampel gancang sarta pangiriman jeung waktu kalungguhan gancang.

  • ODM Service

    Layanan ODM

    Kalayan kakuatan R&D anu kuat, gaduh seueur alat produksi kapang anu tos aya, rentang produk ageung.Bisa nyadiakeun percetakan logos, jasa warna custom.

  • Safety Assurance

    Jaminan Kasalametan

    WeiShun geus Certified Business Social Compliance Initiative (BSCI).Jeung bahan baku silika gél sasuai jeung standar FDA & LFGB.

  • Fast Response

    Tanggapan Gancang

    Tim Weishun nyandak tindakan gancang pikeun pangalaman palanggan anu saé.Kami ngajamin pikeun ngabales email anjeun kirang ti 24 jam dina dinten damel.

WARTA

  • Sabaraha lami silicone food grade tiasa tahan?

    Silika gél Grade-Food mangrupakeun istilah umum pikeun kategori anu kawilang badag.Éta ramah lingkungan, henteu beracun sareng hambar, sareng moal ngaluarkeun zat toksik sareng ngabahayakeun salami prosés produksi.Sabaraha lami gél silika kelas pangan tiasa ...

  • Sabaraha lami silicone food grade tiasa tahan?

    Kelas silika gél mangrupakeun istilah umum pikeun kategori relatif badag.Éta ramah lingkungan, henteu beracun sareng hambar, sareng moal ngaluarkeun zat toksik sareng ngabahayakeun salami prosés produksi.Sabaraha lami gél silika kelas dahareun tiasa tahan?...