Warta

  • 5811
  • Naha liner fryer hawa silikon aman?

    Naha liner fryer hawa silikon aman?

    Naha liner fryer hawa silikon aman?Nalika langkung seueur produk silikon asup kana kahirupan urang, produk silikon parantos janten bagian tina kahirupan sapopoe urang.Janten liner fryer hawa silikon aman?Pot fryer hawa silikon produsén biasa didamel tina bahan silikon kelas dahareun.Salila produk ...
    Maca deui
  • Dupi placemats silicone tahan panas?

    Dupi placemats silicone tahan panas?

    Dina kahirupan sapopoe, placemats na coaster mangrupakeun barang leutik pisan umum, sarta di Éropa jeung Amérika Serikat, placemats silicone dahareun-grade na coasters loba dipaké.Ku kituna naha placemats silicone na coasters tahan panas?Placemats silikon didamel tina bahan silikon kelas dahareun.Sakumaha ngaranna ...
    Maca deui
  • Tiasa bib silikon lebet kana mesin pencuci piring?

    Tiasa bib silikon lebet kana mesin pencuci piring?

    Bibs mangrupikeun kabutuhan anu seueur orok bakal dianggo nalika tuang.Aya ogé loba bibs dijieunna tina bahan béda dina pasaran.bibs Silicone geus jadi populér di taun panganyarna;Kiwari, silika gél bibs geus terpadu kana sagala aspek kahirupan urang sapopoé.Sababaraha urang hariwang yén nempatkeun sili ...
    Maca deui
  • Naon jinis baki és kubus anu pangsaéna?

    Naon jinis baki és kubus anu pangsaéna?

    Naha usum panas atanapi usum tiis, seueur jalma anu resep nambihan és batu kana sagala rupa inuman, ku kituna aya seueur jinis baki és batu di pasar, ku kituna masarakat tiasa ngadamel és batu di bumi pikeun ngabeungharan inumanna.Di antara lobana és batu baki, aya dua jenis és batu / bal baki anu popu ...
    Maca deui
  • kumaha ngagunakeun silicone muffin cup pan

    kumaha ngagunakeun silicone muffin cup pan

    Panci cangkir muffin silikon aya dina rupa-rupa warna, sareng kapang silikon populer di kalangan masarakat.Silicone muffin cup molds anu non-toksik, euweuh bauan, gampang ngagunakeun sarta gampang pikeun ngabersihan, sarta utamana dipaké dina suplai dapur.Modelna beunghar ku gaya, anjeun tiasa milih gaya anu anjeun pikahoyong, adjus ...
    Maca deui
  • Naha sikat minyak silikon aman dina masak?

    Naha sikat minyak silikon aman dina masak?

    Silicone mangrupakeun bahan pisan stabil, mindeng dipaké di dapur jeung produk orok, aman, non-toksik, pikeun mawa panyalindungan kaséhatan urang, sikat minyak silicone kana baking urang, grilling jeung genah masak, jadi sikat minyak silicone dina masak téh aman?Silicone bisa dipaké dina tableware orok sarta bisa ngaliwatan rupa ...
    Maca deui
  • Naon tujuan sarung tangan silikon?

    Naon tujuan sarung tangan silikon?

    Sarung tangan silikon mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajagi panangan anjeun tina panas anu ekstrim.Naha anjeun masak atanapi beberesih, sarung tangan ieu ngajaga panangan anjeun aman.Éta sabab didamel tina silikon, bahan anu henteu porous anu moal nyerep cairan atanapi baktéri.1. Silicone Baking Sarung S...
    Maca deui
  • Naon pamakéan silicone baking mat?

    Naon pamakéan silicone baking mat?

    Éta pisan tahan panas sareng tiasa tahan panas dugi ka atanapi langkung luhur 450 derajat Fahrenheit atanapi 230 derajat Celsius.Ieu biasana suhu anu paling panas anu tiasa dipanaskeun ku oven bumi, janten anjeun tiasa ngagoreng ampir naon waé dina mat pastry silikon tanpa hariwang ngeunaan éta lebur atanapi bahkan seuneu dina y ...
    Maca deui
  • Naon anu dilakukeun ku leungeun baju botol silikon?

    Naon anu dilakukeun ku leungeun baju botol silikon?

    Kiwari, jalma-jalma beuki merhatikeun panyalindungan sareng kaséhatan lingkungan.Seueur jalma resep nyandak botol cai sorangan nalika kaluar.Aya seueur jinis botol cai silikon anu dirarancang khusus pikeun wisatawan di pasar.Botolna kaca, sareng beungeut botol...
    Maca deui
  • Naha spatula silikon aman pikeun masak?

    Naha spatula silikon aman pikeun masak?

    Alat dapur silikon mangrupikeun alternatif anu awét sareng non-toksik pikeun plastik anu ayeuna dianggo dina seueur widang.Naha spatula silikon pikeun masak aman?Jawaban pondok nyaéta enya, silikon aman.Alat masak sareng perkakas silikon kelas dahareun moal ngabalukarkeun kontaminasi kimiawi ngabahayakeun kana dahareun numutkeun FDA a...
    Maca deui
  • Naha baby teether hadé pikeun orok?

    Naha baby teether hadé pikeun orok?

    Orok dina periode teething, peuting sanggeus peuting teu bisa saré, tingali naon ngegel naon, drooling na tantrums, ieu huntu orok "pegat gusi jeung kaluar" prosés, Anjeun mikir ngeunaan huntu ti mémbran mukosa sénsitip tina gusi kaluar, éta pasti nyeri pisan!Janten ibu-ibu henteu kedah ...
    Maca deui
  • Piring tuangeun naon anu langkung cocog pikeun orok?

    Piring tuangeun naon anu langkung cocog pikeun orok?

    Orok teu cinta dahar téh loba mom na dad lieur, dina raraga ngaronjatkeun kaayaan, loba ibu dina Pilihan orok of tableware bakal tambahan attentive, geulis tur denok piring orok pisan pikaresepeun pikeun perhatian orok urang, tapi ogé. keur nganggap ma...
    Maca deui