Warta

  • 5811
  • How long can food grade silicone last?

    Sabaraha lami tiasa silicone food grade?

    Silika gél Grade-Food mangrupakeun istilah umum pikeun kategori anu kawilang badag.Éta ramah lingkungan, henteu beracun sareng hambar, sareng moal ngaluarkeun zat toksik sareng ngabahayakeun salami prosés produksi.Sabaraha lami gél silika kelas dahareun tiasa tahan?Numutkeun jenis bahan silika gél ...
    Maca deui
  • How long can food grade silicone last?

    Sabaraha lami tiasa silicone food grade?

    Kelas silika gél mangrupakeun istilah umum pikeun kategori relatif badag.Éta ramah lingkungan, henteu beracun sareng hambar, sareng moal ngaluarkeun zat toksik sareng ngabahayakeun salami prosés produksi.Sabaraha lami gél silika kelas dahareun tiasa tahan?Numutkeun jenis silika gél bahan sele ...
    Maca deui
  • How often should the baby’s silicone spoon be replaced, and the silicone spoon is suitable for a few months of the baby?

    Sakumaha sering sendok silikon orok kedah diganti, sareng sendok silikon cocog pikeun sababaraha bulan orok?

    Orok tumuwuh nepi ka opat atawa lima bulan, sarta ibu-ibu bakal mimiti nambahkeun kadaharan pelengkap ka orok maranéhanana.Dina waktu ieu, pilihan tableware geus jadi perhatian pikeun ibu.Dibandingkeun sareng stainless steel sareng sendok kai, seueur ibu-ibu bakal langkung nengetan éta.Kuring condong milih hiji ...
    Maca deui
  • What industry advantages does silicone kitchen utensils have in kitchen supplies?

    Naon kaunggulan industri anu gaduh parabot dapur silikon dina suplai dapur?

    Ayeuna aplikasi produk silicone pisan éksténsif di nagara kuring, utamana dina suplai dapur, utensils dapur silicone mawa nilai komérsial gede tur nilai pamakéan.Ieu investasi kontinyu urang dina panalungtikan sarta pamekaran téhnologi pikeun ngembangkeun produk silicone dijejeran na acceler ...
    Maca deui
  • What industry advantages does silicone kitchen utensils have in kitchen supplies?

    Naon kaunggulan industri anu gaduh parabot dapur silikon dina suplai dapur?

    Ayeuna aplikasi produk silicone pisan éksténsif di nagara kuring, utamana dina suplai dapur, utensils dapur silicone mawa nilai komérsial gede tur nilai pamakéan.Ieu investasi kontinyu urang dina panalungtikan sarta pamekaran téhnologi pikeun ngembangkeun produk silicone dijejeran na acceler ...
    Maca deui
  • The production of silicone folding cup

    Produksi cangkir tilepan silicone

    Kasusah nyieun cangkir tilepan silikon nyaéta ngalipet titik spasi, sarta wangun lian ti busur hese ngahontal efek tilepan.Gambar utamana gumantung kana ketebalan témbok tina posisi tilepan.Sacara umum, ketebalan témbok tina bagian tilepan kedah janten sm ...
    Maca deui
  • Reasons for the popularity of silicone folding cups

    Alesan pikeun popularitas cangkir tilepan silicone

    Kalayan pamekaran kabutuhan sapopoé silikon, produk silikon anu tiasa dilipat ayeuna parantos dianggo dina pot, mangkok sareng ketel.Sababaraha di antarana tiasa ketel listrik sareng cangkir termos.titik jual.produk silicone tilepan geus jadi produk nu pangmerenahna pikeun perjalanan jeung outdoor mawa ...
    Maca deui
  • How to release the chocolate mold

    Kumaha carana ngaleupaskeun kapang coklat

    Molds coklat anu pangalusna dijieun tina silicone, nu gampang demould.Leupaskeun coklat tiis, tahan ujung kapang silicone kalawan duanana leungeun jeung tarik pageuh, ieu bakal nyieun celah leutik antara kapang jeung coklat.Lajeng pindah ka sisi séjén, sarta tungtungna ngahontal handapeun kapang hiji ...
    Maca deui
  • Do you know the characteristics of silicone kitchen utensils?

    Naha anjeun terang karakteristik parabot dapur silikon?

    parabot dapur silikon geus jadi pohara populér di mancanagara.Silicone loba dipaké di dapur alatan ciri unik miboga panyalindungan lingkungan, résistansi suhu luhur, non-staining, sarta ngarasakeun leungeun nyaman.Dinten ieu kuring bakal ngenalkeun karakteristik alat dapur silikon ...
    Maca deui
  • Are silicone straws easy to use?

    Naha jarami silikon gampang dianggo?

    Unggal usum panas pisan panas, jadi sacangkir tea susu bakal datang.Kusabab nginum tea susu, anjeun bakal mikir kudu, nyaeta, straws;nu straws umum dina pasaran sababaraha straws palastik, jeung kaunggulan pangbadagna straws palastik éta Murah, tapi teu pisan cageur;Utamana nalika nginum ...
    Maca deui
  • Can the silicone spoon be sterilized in a sterilizer and will it be damaged?

    Naha sendok silikon tiasa disterilisasi dina sterilisasi sareng bakal ruksak?

    Pilihan kahiji tina tableware pikeun barudak dahar mandiri tangtu sendok silicone.Alesan utama nyaéta yén éta ramah lingkungan sareng lemes.Sacara umum, kolotna bakal ngajadikeun steril saméméh dipaké pikeun orok.Janten tiasa sendok silikon disterilisasi dina sterilisasi?Éta pasti ...
    Maca deui
  • How long do silicone kitchen utensils last?

    Sabaraha lami parabot dapur silicone tahan?

    Silicone utensils dapur set dijieunna tina bahan baku silicone dahareun-grade, nu integrally dijieun pikeun mastikeun non-toksik, warnaan, euweuh bauan, panyalindungan lingkungan jeung enol polusi.Résistansi panas saé pisan, éta henteu tiasa cacad atanapi kapang dina suhu luhur 240 ° C, sareng éta bakal ...
    Maca deui