Warta produk

  • Dupi placemats silicone tahan panas?

    Dupi placemats silicone tahan panas?

    Dina kahirupan sapopoe, placemats na coaster mangrupakeun barang leutik pisan umum, sarta di Éropa jeung Amérika Serikat, placemats silicone dahareun-grade na coasters loba dipaké.Ku kituna naha placemats silicone na coasters tahan panas?Placemats silikon didamel tina bahan silikon kelas dahareun.Sakumaha ngaranna ...
    Maca deui
  • Naon jinis baki és kubus anu pangsaéna?

    Naon jinis baki és kubus anu pangsaéna?

    Naha usum panas atanapi usum tiis, seueur jalma anu resep nambihan és batu kana sagala rupa inuman, ku kituna aya seueur jinis baki és batu di pasar, ku kituna masarakat tiasa ngadamel és batu di bumi pikeun ngabeungharan inumanna.Di antara lobana és batu baki, aya dua jenis és batu / bal baki anu popu ...
    Maca deui
  • kumaha ngagunakeun silicone muffin cup pan

    kumaha ngagunakeun silicone muffin cup pan

    Panci cangkir muffin silikon aya dina rupa-rupa warna, sareng kapang silikon populer di kalangan masarakat.Silicone muffin cup molds anu non-toksik, euweuh bauan, gampang ngagunakeun sarta gampang pikeun ngabersihan, sarta utamana dipaké dina suplai dapur.Modelna beunghar ku gaya, anjeun tiasa milih gaya anu anjeun pikahoyong, adjus ...
    Maca deui
  • Naha sikat minyak silikon aman dina masak?

    Naha sikat minyak silikon aman dina masak?

    Silicone mangrupakeun bahan pisan stabil, mindeng dipaké di dapur jeung produk orok, aman, non-toksik, pikeun mawa panyalindungan kaséhatan urang, sikat minyak silicone kana baking urang, grilling jeung genah masak, jadi sikat minyak silicone dina masak téh aman?Silicone bisa dipaké dina tableware orok sarta bisa ngaliwatan rupa ...
    Maca deui
  • Naon tujuan sarung tangan silikon?

    Naon tujuan sarung tangan silikon?

    Sarung tangan silikon mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajagi panangan anjeun tina panas anu ekstrim.Naha anjeun masak atanapi beberesih, sarung tangan ieu ngajaga panangan anjeun aman.Éta sabab didamel tina silikon, bahan anu henteu porous anu moal nyerep cairan atanapi baktéri.1. Silicone Baking Sarung S...
    Maca deui
  • Naon pamakéan mat baking silicone?

    Naon pamakéan mat baking silicone?

    Éta pisan tahan panas sareng tiasa tahan panas dugi ka atanapi langkung luhur 450 derajat Fahrenheit atanapi 230 derajat Celsius.Ieu biasana suhu anu paling panas anu tiasa dipanaskeun ku oven bumi, janten anjeun tiasa ngagoreng ampir naon waé dina mat pastry silikon tanpa hariwang ngeunaan éta lebur atanapi bahkan seuneu dina y ...
    Maca deui
  • Naha baby teether hadé pikeun orok?

    Naha baby teether hadé pikeun orok?

    Orok dina periode teething, peuting sanggeus peuting teu bisa saré, tingali naon ngegel naon, drooling na tantrums, ieu huntu orok "pegat gusi jeung kaluar" prosés, Anjeun mikir ngeunaan huntu ti mémbran mukosa sénsitip tina gusi kaluar, éta pasti nyeri pisan!Janten ibu-ibu henteu kedah ...
    Maca deui
  • Piring tuangeun naon anu langkung cocog pikeun orok?

    Piring tuangeun naon anu langkung cocog pikeun orok?

    Orok teu cinta dahar téh loba mom na dad lieur, dina raraga ngaronjatkeun kaayaan, loba ibu dina Pilihan orok of tableware bakal tambahan attentive, geulis tur denok piring orok pisan pikaresepeun pikeun perhatian orok urang, tapi ogé. keur nganggap ma...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih baki és kubus?

    Kumaha carana milih baki és kubus?

    Baki és batu geus jadi kabutuhan sapopoé irreplaceable dina kahirupan sapopoe, inuman tiis sapopoé, wiski jeung és batu atawa bal és, masak és batu jeung saterusna teu bisa dipisahkeun tina kapang és batu, pasar konsumen ayeuna leuwih umum bahan pikeun silicone. , plastik dua, sareng dua es ieu ...
    Maca deui
  • Naon kantong saréat anjing anu pangsaéna?

    Naon kantong saréat anjing anu pangsaéna?

    Kami henteu peryogi kantong saréat anjing, tapi gaduh hiji tiasa pisan gunana nalika urang kaluar.Tas saréat anjing pangalusna ngajaga snacks anjing aman tur garing, nyieun Ngaruwat gampang diakses tur anu gede pikeun latihan atawa walks.Seueur kantong saréat anjing gaduh tali anu gampang dianggo sareng jepitan tali supados anjeun tiasa nyandak ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih kapang jajan silicone kualitas?

    Kumaha carana milih kapang jajan silicone kualitas?

    Dinten ayeuna, bakeware silikon muncul sareng sakapeung urang sering ningali gambar anu dibagikeun dina média sosial kuéh anu éndah dina bentuk anu béda-béda, anu saleresna didamel tina ngolah cetakan jajan silikon dina bakeware.Pikeun dessert, pencinta kueh dina meuli alat masak boga kahariwang ngeunaan ...
    Maca deui
  • Naha orok kedah ngagem bibs?

    Naha orok kedah ngagem bibs?

    Salaku indung, jawaban kuring enya, nalika orok kuring nyiduh nalika nyoco, kuring nganggo bib pikeun ngajaga baju orok kuring tina tuangeun anu tumpah sareng ngirangan kabutuhan nyeuseuh.Nalika orok umurna dua dugi ka opat bulan, anjeun tiasa milih nganggo bib katun anu henteu ...
    Maca deui