Profil Perusahaan

  • 5811

Dongguan Weishun Silicone Technology Co., Ltd diadegkeun dina taun 2003, ayana di kota Hengli anu maju, kota Dongguan, propinsi Guangdong.Dongguan Weishun Silicone Technology Co., Ltd mangrupikeun produsén produk silikon profésional kalayan pangalaman langkung ti sapuluh taun, éta gaduh tim ODM anu kuat anu tiasa ngembangkeun produk silikon kalayan kualitas luhur sareng harga anu wajar dumasar kana pamundut palanggan.

Perusahaan kami gaduh kakuatan téknis anu kuat, OEM & ODM wilujeng sumping, sadaya bahan sareng produk tiasa lulus uji FDA sareng LFGB. Kusabab diadegkeun taun 2003, udagan kami nyaéta nyayogikeun konsumén "harga anu wajar", "produk kualitas luhur" sareng " Pangiriman dina waktosna".

Tim pagawe kami geus ngembangna ti 10 pagawé pikeun leuwih ti 50 pagawé, pabrik nempatan wewengkon kalawan 3000 sq.m., kalawan 20 equipments produksi béda jeung kalawan leuwih ti 150 ton bahan baku kaluaran taunan.Kami parantos ngajual produk di pasar domestik sareng pasar luar negeri salami mangtaun-taun.

company18

Carita Urang

Brand StoryPangadeg Dongguan Weishun Silicone Technology Co., Ltd, Mr Jiawei Li, mimiti ngerjakeun manufaktur alat-alat silikon nalika anjeunna yuswa 16 taun sareng cicing di dinya salami 8 taun.

Taun 2002, anjeunna ngahadiran paméran silikon internasional Shanghai, ningali sababaraha produk silikon anu diimpor ti Jerman, anjeunna katarik pisan ku desain unikna, téknik manufaktur canggih sareng detil anu ampir kasar.

Éta nyiptakeun rangsangan visual, dina waktos éta, nami merek anu disebut "Weishun Silicone" parantos diadegkeun dina pikiranna, anjeunna nekad pikeun nyiptakeun perusahaan manufaktur produk silikon anu kasohor Cina sareng nikmati reputasi internasional di hareup.

Janten Bapak Jiawei Li mendakan "Weishun Silicone" na taun payun, anu tujuanana ngadamel sababaraha jinis produk silikon anu aman sareng kelas dahareun.

Naha Anjeun Milih WeiShun Silicone

reason-icon01

jasa OEM

Owning 3000㎡ aréa pabrik, 20 sét béda tina equipments produksi, leuwih ti 50 pagawé, téhnologi produksi dewasa, sampel gancang sarta pangiriman jeung waktu kalungguhan gancang.

jasa ODM

Kalayan kakuatan R&D anu kuat, gaduh seueur alat produksi kapang anu tos aya, rentang produk ageung.Bisa nyadiakeun percetakan logos, jasa warna custom.

reason-icon03

Jaminan Kasalametan

WeiShun geus Certified Business Social Compliance Initiative (BSCI).Jeung bahan baku silika gél sasuai jeung standar FDA & LFGB.

reason-icon04 (1)

Tanggapan Gancang

Tim Weishun nyandak tindakan gancang pikeun pangalaman palanggan anu saé.Kami ngajamin pikeun ngabales email anjeun kirang ti 24 jam dina dinten damel.