FAQ

  • 5811

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Dupi anjeun pabrik?

Sumuhun.Kami pabrik wilujeng sumping OEM & ODM urutan.

Naha mungkin pikeun labél pribadi khusus?

Mang.Urang tiasa nempatkeun stiker sareng labél pribadi dina permukaan produk atanapi kantong bungkusan numutkeun kabutuhan anjeun.

Sabaraha kanggo jasa logo khusus?

Mangga nawiskeun kami logo anjeun ku kituna urang bisa ngobrol ngeunaan dimana nempatkeun logo anjeun sarta biaya logo percetakan custom.

Naha anjeun tiasa nawiskeun produk silikon desain khusus?

Sumuhun.Punten kirimkeun kami conto gambar atanapi kertas gambar upami mungkin.Lamun henteu, mangga ngarasa Luncat ka babagi kalawan kami gagasan anjeun.

Sabaraha lami waktos produksi?

Umumna peryogi sabulan.

Naha anjeun ngadamel produk silikon jinis sanés?

Sumuhun.Urang ogé bisa nyieun tipe séjén produk silicone.Mangga wartosan kami barang nu Anjeun keur pilari.

Dimana palabuhan caket anjeun?

Shenzhen Port & Guangzhou Port anu deukeut ka pabrik urang.

Kumaha upami mayar?

Mayar on Alibaba atanapi T / T nyaeta ok.30% neundeun duit.

Rék gawé bareng jeung urang?