Warta pausahaan

  • Dupi placemats silicone tahan panas?

    Dupi placemats silicone tahan panas?

    Dina kahirupan sapopoe, placemats na coaster mangrupakeun barang leutik pisan umum, sarta di Éropa jeung Amérika Serikat, placemats silicone dahareun-grade na coasters loba dipaké.Ku kituna naha placemats silicone na coasters tahan panas?Placemats silikon didamel tina bahan silikon kelas dahareun.Sakumaha ngaranna ...
    Maca deui
  • kumaha ngagunakeun silicone muffin cup pan

    kumaha ngagunakeun silicone muffin cup pan

    Panci cangkir muffin silikon aya dina rupa-rupa warna, sareng kapang silikon populer di kalangan masarakat.Silicone muffin cup molds anu non-toksik, euweuh bauan, gampang ngagunakeun sarta gampang pikeun ngabersihan, sarta utamana dipaké dina suplai dapur.Modelna beunghar ku gaya, anjeun tiasa milih gaya anu anjeun pikahoyong, adjus ...
    Maca deui
  • Naha Lempeng Silikon Microwave Aman?

    Nalika orok mimiti nyoco katuangan padet, piring orok silikon bakal ngirangan kasulitan seueur sepuh sareng ngagampangkeun nyoco.produk Silicone geus jadi ubiquitous.Warna caang, desain metot, gampang pikeun ngabersihan, unbreakable, sarta practicality geus nyieun silicone pro ...
    Maca deui