• 5811

Produk Kami

Hot Sale Silicone Minyak Brushes BBQ Parabot Silicon Saus Brushes kalawan Transparan cecekelan

Katerangan pondok:

Sikat minyak silikon populer di pasar asing salaku potongan cutlery anu langkung nguntungkeun pikeun ngagosok minyak sareng produk bumbu, sabab parantos ngahontal syarat panggunaan kelas pangan dina hal kinerja, sareng ogé sayogi dina hal produksi sareng pamrosésan pikeun nyumponan anu béda. kabutuhan tés sareng sertifikasi, sikat silikon kualitas masih penting pisan pikeun kahirupan bumi.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

 

oil brsuh 5

 

 

 

Ngaran Produk Sikat Minyak Silikon
Bahan Silikon kelas dahareun
Desain Tansparent cecekelan
Sampel Nyadiakeun
Ukuran 17,5 * 3,2 cm
Bungkusan Kantong opp
MOQ 500 PCS

 

Panjelasan Produk

 

Gampang pikeun ngabersihan:Éta tiasa disimpen dina mesin pencuci piring sababaraha kali sareng aranjeunna tahan kana setélan anu paling panas.Sanajan kitu, aranjeunna gampang keur nyeuseuh ku leungeun ogé.

 

Lega Range tina Tahan Suhu:-40 centigrade ~ 250 centigrade (-40-480F).Moal ngalembereh, ngawarnaan atanapi ngaleutikan, sapertos sababaraha nilon plastik atanapi sikat kai.

 

Aman, Gampang Dipake sareng Pan Non-Stick:Sikat dijieunna tina silicone food grade, bahan non-toksik sarta ramah lingkungan, non-staining, sarta moal adsorb partikel dahareun.

 

Sikat serbaguna:Anjeun tiasa nganggo silikonsikat bbqnaha di dapur, barbeque grilling, roasting, baking, dina loyang, atawa malah dina beusi wafel.

Gawéna saé dina rupa-rupa tuangeun, kalebet daging, pastri, kueh, sareng seueur deui!

 

Marinade kalayan minyak, mentega, saos sareng seueur deui!Marinade jeung jaket gancang dina dahareun anjeun sarta kirang soaking dina sikat.

 

Gambar Rincian

 

oil brush

 

 

bbq brush

silicone bbq brush

 

 

 

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami