• 5811

Produk Kami

Borongan Silicone Hot Coklat Bom kapang Satengah Babak Silicone Kue Molds

Katerangan pondok:

The Silicone Hot Coklat Bom kapang Satengah Babak Silicone Kue Molds dijieunna tina 100% food grade silicone sarta gampang ngagunakeun, clean.They are non stick, easy to release what you put in easily.Anjeun bakal meunang lemes jeung ngagurilap katingal koko/bom coklat! Nyaeta parabot baking kapang DIY pikaresep anjeun sarta kapang coklat.

 

Ngaran barang: Silicone résin kapang
Wangun: Buleud
Bahan: Silikon
Sampel: Narima
Harga hijian: 0,56-1,5 USD

Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

Ngaran Produk Silicone Hot Coklat Bomb kapang
Bahan Dahareun Kelas Silicone
Wangun Bola buleud
Ukuran 19*13*3 cm
Logo Adat
Pamakéan Ngadamel coklat, kuéh
MOQ 500 PCS

Panjelasan Produk

MUDAH DIANGKEUN & BERSIH: Silicone Hot Bomb Chocolate Mold didamel tina 100% silikon kelas dahareun, tiasa dianggo pikeun ngadamel coklat, kueh, permen keras sareng desserts.It sanésna gampang dianggo ngan ukur tuang bahan kana kapang résin, jeung baking eta ku microwave oven, lajeng pop jajan kaluar mold.The kapang silicone nyaeta fléksibel tur non-iteuk, gampang pikeun ngabersihan up.

Awét: Dijieun tina silikon kelas dahareun anu moal rengat atanapi pegat.Cetakan silikon ieu tiasa dianggo dina kisaran suhu -40 ° F dugi ka 446 ° F. BPA gratis. Naha ngalipet, manteng, nyeuseuh, beku atanapi microwave, éta bakal salami mangtaun-taun sareng moal aya. sagala retakan atawa putus.

Multi USE: Anjeun ayeuna bisa nyieun jelly, permen, gummies, bola coklat, lollipops, tart mentega, bom kakao jeung leuwih ku ngagunakeun ngan hiji produk.

 

Gambar Rincian

6 round cake mold 16 round cake mold

6 round cake mold size

cake mold


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami