• 5811

Produk Kami

Silicone Pop eta Kantong Pensil Basajan Gelisah Toy Pen Case

Katerangan pondok:

The Pop it Bag didamel tina bahan baku silikon kelas pangan anu ramah lingkungan, Aman, ramah lingkungan, séhat, sareng henteu bau. ogé dipaké salaku kantong neundeun alat tulis, kantong kosmetik, sarta kantong koin.


Rincian produk

Tag produk

Ieukantong popitboga desain basajan, permukaan lemes, sarta pinuh ku gelembung pressable.Pangguna tiasa meres gelembung iraha waé pikeun ngagentos tekanan atanapi nyéépkeun waktos.Nyadiakeun gratification instan jeung betah pamakéan pikeun barudak ngora, jalma kalawan disabilities diajar, manula jeung saha wae.

Kantong pensil pop anu unik ieu didamel tina bahan silikon ramah lingkungan kualitas luhur, aman, ramah lingkungan, séhat, teu aya bauan, sareng serbaguna!Éta tiasa dianggo salaku cocooan indrawi atanapi cocooan linggih, ogé kantong neundeun alat tulis, kantong kosmetik, sareng kantong koin pikeun nyimpen sababaraha gadget.

Kantong pop it fidget khusus ieu tiasa janten kado kualitas luhur.Kolot tiasa masihan ka budakna salaku kado ultah atanapi kado Natal.Guru tiasa masihan ka murid salaku hadiah wisuda atanapi hadiah.Ogé bisa dibikeun salaku kado ka babaturan.

 

Émbaran Dasar

popit bag (19)

 

 

 

Ngaran Produk Popit Fidget Pencil Bag
Bahan Silikon
Wangun Wangun pasagi
Ukuran 19 * 9,5 * 3 cm
Warna Salaku gambar nembongkeun
MOQ 1000PCS

Gambar Rincian

1. gaya produk

popit bag (27)1 popit bag (1)2 popit bag (26)

3

popit bag (25)4 popit bag (3)5 popit bag (2)6

2. Ukuran produk

popit bag (8)

 

3.Poto Hirup

popit bag (6)

popit bag (7)

popit bag (16)

popit bag (17)

popit bag (18)

popit bag (19)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami