• 5811

Produk Kami

  • 8 mm Custom Rainbow Colors Curved Silicone Drinking Straw Food Grade Bevel Incision Reusable Straws

    8 mm Warna Pelangi Adat Melengkung Silicone Minum Jerami Food Grade Bevel Incision Reusable Straws

    UKURAN HEBAT & FLIEXBLITY: Ukuran sampurna pikeun 30 & 20 Oz Yeti / Ozark / Rtic Tumblers.Saé pikeun cai, limun, soda atanapi kopi.

    DISHWASHER AMAN tapi TEU dipake dina Microwave.Kami nyiptakeun jarami ieu pikeun naon waé inuman - gampang dianggo bahkan pikeun murangkalih anjeun - cocog pikeun sagala jinis tumbler rambler sareng gampang dibersihkeun.Inget pikeun ngumbah produk sacara saksama saméméh pamakéan munggaran.Cuci aranjeunna nganggo sabun cuci sareng seueur cai nganggo sikat beberesih.

  • Bar Accessories Portable Straw Brushes And Straight Straw Set Reusable Drinking Straws

    Asesoris Bar Brushes jarami portabel sareng Straw Straw Straws tiasa dianggo deui

    Nyaman sareng aman nginum:Silikon kelas dahareun lemes sareng bitable, karasa alami dina sungut aranjeunna tangguh sareng henteu gampang robek, cocog pikeun murangkalih atanapi jalma anu hoyong jarami lengkep lemes.Éta langkung aman tibatan jarami logam/plastik/kaca, éta moal nyéépkeun sungut, huntu, nalika anjeun leumpang atanapi nyetir.

    Anu paling gampang beresih:Dua sikat beberesih basajan pisan dianggo, anu tiasa ngabersihan jero jarami kalayan saé.Saatos beberesih, disarankeun pikeun masak dina cai anu ngagolak sababaraha menit atanapi dipanggang dina suhu anu luhur.