Produksi Témbongkeun

  • 5811

Parabot Produksi

Mesin pergaulan silikon, molding, mesin pencét, mesin vulkanisasi kadua.

company14
company12
company13
company15
company16
company17

Pasar Produksi

Éropa, AS, Asia

 

jasa kami

Loba molds aya, kapang ngaropéa téh wilujeng sumping, sampel gancang sarta pangiriman, rentang produk badag, mangtaun-taun pangalaman jualan peuntas laut, alat-alat produksi canggih, téhnologi produksi dewasa, tim R & D kuat.

Kapuasan pelanggan mangrupikeun ngungudag kami anu teu aya watesna.

Eupan balik konsumén urang:

201903220905541196512
201903220905519608001
201903220905582943103