Sabaraha lami silicone food grade tiasa tahan?

  • 5811

Kelas silika gél mangrupakeun istilah umum pikeun kategori relatif badag.Éta ramah lingkungan, henteu beracun sareng hambar, sareng moal ngaluarkeun zat toksik sareng ngabahayakeun salami prosés produksi.
Sabaraha lami gél silika kelas dahareun tiasa tahan?Nurutkeun kana jenis bahan silika gél dipilih, kayaning LSR suntik molding silika gél, éta biasana dipaké pikeun nyieun maternal jeung anak produk, produk silika gél, jsb Nurutkeun kana bahan kinerja kelas dipilih, résistansi sepuh biasana tilu nepi ka lima taun.Henteu janten masalah anu ageung, sareng produk anu didamel tina bahan kalayan kinerja anu langkung saé bakal gaduh umur jasa anu langkung panjang, anu tiasa ngahontal 10 taun atanapi langkung.

10 utensils set
Jinis gél silika kelas dahareun anu sanés nyaéta gél silika cair sareng cair.Sapertos lem suntik LSR, éta gél silika dua komponén AB, tapi bédana nyaéta lem suntik LSR gaduh viskositas anu luhur sareng kedah dipanaskeun ku suntikan mesin.Sareng ieu tiasa dioperasikeun sacara manual sareng ku mesin, sareng tiasa diubaran gancang ku vulkanisasi suhu kamar atanapi pemanasan.Kahirupan jasa produk rengse ogé bisa ngahontal tilu nepi ka lima taun.Kinerja silikon ningkat ku waktos, panyesuaian neundeun sareng frékuénsi pamakean, sareng prestasina laun-laun sepuh.


waktos pos: Jun-21-2022