• 5811

Produk Kami

Mafen Piala Silicone Kue kapang Piala Tunggal kapang

Katerangan pondok:

Mafen Cup Silicone Kue Molds dijieunna tina 100% Food-grade silicone, BPA bébas.Eco-friendly, non-toksik, fléksibel, reusable jeung durable.It boga 5 wangun: buleud, sagi opat, jantung, béntang jeung kembang ros, sarta kelir multipule dina unggal shape.They cocog pikeun duanana dewasa sarta kids.

 

Ngaran Produk: Silicone Muffin Kue kapang
Wangun: Buleud; Béntang; Sagi opat; Jantung; Mawar
Bahan: 100% Dahareun Kelas Silicone
Fitur: Sustainable; Awét
Harga hijian: 0,99-1,62 USD

Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

 

Ngaran barang Silikonkapang jajan
Bahan Dahareun Kelas Silicone
Gaya Wangun basajan
Pamakéan Panggang
Sampel Nyadiakeun
MOQ 1000 PCS

 

Panjelasan Produk

Silikonkapang jajans kalawan kualitas premium, aranjeunna fléksibel tur non - iteuk, gampang nyieun popping kaluar sampurna ngawangun Ngaruwat dipanggang angin ngahiliwir.

Cetakan kueh silikon cangkir mafen kami gaduh 5 bentuk, buleud, sagi opat, jantung, béntang sareng bentuk kembang mawar, kalayan seueur warna pikeun dipilih. .

Cetakan mafen cupcake mini pisan sahingga anjeun tiasa ngadamel muih pikeun murangkalih, kusabab napsu murangkalih relatif leutik, aranjeunna henteu tiasa tuang seueur teuing dessert sakaligus.

Silicone kapang gampang clean.Non-iteuk, spotless jeung fitur tahan bau ensures nu silicone cupcake liners pisan gampang pikeun ngabersihan.Microwave, Oven, Kulkas, Freezer jeung Dishwasher aman.Suhu aman tina -40 ° F ka + 450 ° F (-40 ℃ nepi ka + 230 ℃).

 

Gambar Rincian

single muffin mold

single cake mold

star cake mold single

详情图_9 (2)

photobank

rose cake mold 1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami