• 5811

Produk Kami

  • Customize Mini Ice Ball Mold Silicone Ice Cube Ball Tray

    Ngaropea Mini És Ball kapang Silicone És Cube Ball Dulang

    Baki bal és kubus silikon ieu didamel tina bahan kelas dahareun anu kualitas luhur.BPA bébas, euweuh bau, euweuh toksik.Aman sareng awét. Éta gampang ngaleupaskeun és, Cukup Pulas & Pulas baki és kubus.Pasang baki ka luhur-handap teras anjeun bakal gaduh és batu buleud sampurna!

     

    Ngaran Produk: MIni Silicone És Ball Dulang
    ukuran: 21,6 * 12,5 * 7,6 cm
    Bahan: Silikon & PP
    Paké: És Ball Maker
    OEM & ODM: Wilujeng sumping
  • China OEM China S235 S355 Ss400 A36 A283 Q235 Q345ms Plate/Hot Rolled Iron Sheet/Black Iron Plate

    Cina OEM Cina S235 S355 Ss400 A36 A283 Q235 Q345ms Piring / Hot Rolled Beusi Lambaran / Hideung Beusi Plate

    Idéal pikeun RUANG LEUTIK: Konstruksi silikon anu lemes sareng fleksibel ngamungkinkeun mat ieu ngagulung atanapi ngalipet alit, sampurna pikeun disimpen dina rohangan kompak sapertos laci dapur, apartemen, RV, atanapi kémping.

    SEBAB MANGKEUN: YACEE Dish Mat tahan panas (nepi ka 450º), ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun éta salaku trivet, pikeun ngajagi countertops sareng méja tina panci atanapi perkakas panas, atanapi salaku rak pendingin.Éta ogé ngarangkep salaku trivet tahan panas pikeun méja sareng countertop anjeun, sampurna salaku alas piaraan, liner kulkas, liner lomari.Janten seueur kagunaan, anjeun bakal kaget anjeun hirup tanpa éta.

  • High Quality Extra Large Nonstick Bread Bakery Reusable Silicone Baking Mat

    Kualitas Tinggi Tambahan Besar Nonstick Roti Bakery Reusable Silicone Baking Mat

    Mat ieu mangrupa baki baking macaron silicone BPA bébas - dijieun tina silicone dahareun kelas jeung serat kaca bertulang, vulcanised kana konéng sanggeus 4 jam panas, baki baking macaron ieu bisa tahan hawa nepi ka 480℉ tanpa bau atawa haseup.

    Ngaran Produk: Mat orat silikon pikeun oven
    ukuran: tiasa custom
    Pamakéan: Baking cookies, muih, jsb.
    MOQ: 1000 lembar
    Harga hijian: 0,9 - 3,6 USD

     

  • Brush Kitchen Bathroom Cleaning Brush Silicone Dish Washing Gloves Pet Grooming Glove With Sponge Scrubber

    Sikat Dapur Kamar Mandi Sikat Pembersih Silikon Sarung Tangan Cuci Piring Sarung Tangan Peliharaan sareng Spons Scrubber

    Multiple Use: Sarung Magic Ieu bisa dipaké pikeun dapur, ngumbah piring, beberesih buah & sayur, meresihan kamar mandi, meresihan kamar ranjang, nyoplokkeun lebu papakéan, miara bulu piaraan, ngumbah mobil jsb.

    Tahan Panas Tinggi: Éta gaduh résistansi panas dugi ka 160 darajat Celsius supados tiasa dibersihkeun ku cai anu ngagolak atanapi oven microwave (2 mnt).Ogé bisa dipaké pikeun mindahkeun piring panas atawa nyabut piring oven.

  • Factory Custom Silicone Chocolate Mold Eco Friendly Resin Mold For Baking Cookie Biscuits Candy Soap

    Pabrik Custom Silicone Coklat Mold Eco Friendly Resin Mold Pikeun Baking Cookie Biskuit Candy Sabun

    Mun anjeun resep nyieun sagala jinis Ngaruwat di imah anu bakal nyugemakeun barudak jeung sungut anjeun sorangan, kayaning coklat, manisan jeung muih, lajeng kami denok multi bentuk design molds silicone téh kudu-have.Also, nyieun Ngaruwat jeung kulawarga anjeun atanapi barudak téh senang jeung pangalaman beungkeutan alus nu dulur bakal ngarasakeun.

  • Hot Sale Silicone Oil Brushes BBQ Tools Silicon Sauce Brushes with Transparent Handle

    Hot Sale Silicone Minyak Brushes BBQ Parabot Silicon Saus Brushes kalawan Transparan cecekelan

    Sikat minyak silikon populer di pasar asing salaku potongan cutlery anu langkung nguntungkeun pikeun ngagosok minyak sareng produk bumbu, sabab parantos ngahontal syarat panggunaan kelas pangan dina hal kinerja, sareng ogé sayogi dina hal produksi sareng pamrosésan pikeun nyumponan anu béda. kabutuhan tés sareng sertifikasi, sikat silikon kualitas masih penting pisan pikeun kahirupan bumi.

  • Wholesale Silicone Baking Mat Non Stick Rolling Daugh Mat with Measurements

    Borongan Silicone Baking Mat Non Stick Rolling Daugh Mat kalawan Pangukuran

    The baking mat dijieunna tina silicone food grade, nyieun pastries on mat ieu, anjeun bakal ngahemat loba karya jeung senang. silicone pastry mat kami téh Aman, awét, Desain Geulis & Quality Premium.mat baking silicone Ieu bisa tahan hawa ti -30 nepi ka 480 ° F.Also, mat kneading dilengkepan permukaan non-iteuk, éta cocog pikeun derajat béda adonan caket jeung kirang scraping.

  • Food Grade 15 Small Cavity Silicone Chocolate Mold Handmade Heart Chocolate Molds

    Dahareun kelas 15 Rongga Leutik Silicone Coklat kapang Handmade Heart Coklat Molds

    The kapang silicone haté dijieunna tina 100% dahareun kelas silicone ramah lingkungan tur mangrupakeun BPA free.Reusable na durable.Inaddition, éta gampang pikeun ngabersihan, aman keur dipake dina dishwasher, ngaheéat waktos anjeun sarta énergi.

  • Wholesale Silicone Hot Chocolate Bomb Mold Half Round Silicone Cake Molds

    Borongan Silicone Hot Coklat Bom kapang Satengah Babak Silicone Kue Molds

    The Silicone Hot Coklat Bom kapang Satengah Babak Silicone Kue Molds dijieunna tina 100% food grade silicone sarta gampang ngagunakeun, clean.They are non stick, easy to release what you put in easily.Anjeun bakal meunang lemes jeung ngagurilap katingal koko/bom coklat! Nyaeta parabot baking kapang DIY pikaresep anjeun sarta kapang coklat.

     

    Ngaran barang: Silicone résin kapang
    Wangun: Buleud
    Bahan: Silikon
    Sampel: Narima
    Harga hijian: 0,56-1,5 USD
  • Mafen Cup Silicone Cake Mold Single Cup Mold

    Mafen Piala Silicone Kue kapang Piala Tunggal kapang

    Mafen Cup Silicone Kue Molds dijieunna tina 100% Food-grade silicone, BPA bébas.Eco-friendly, non-toksik, fléksibel, reusable jeung durable.It boga 5 wangun: buleud, sagi opat, jantung, béntang jeung kembang ros, sarta kelir multipule dina unggal shape.They cocog pikeun duanana dewasa sarta kids.

     

    Ngaran Produk: Silicone Muffin Kue kapang
    Wangun: Buleud; Béntang; Sagi opat; Jantung; Mawar
    Bahan: 100% Dahareun Kelas Silicone
    Fitur: Sustainable; Awét
    Harga hijian: 0,99-1,62 USD
  • Rose Cake Mold Muffin Cup Molds For Baking

    Rose Kue kapang Muffin Piala Molds Pikeun baking

    The silicone muffin cupcake kapang boga wangun béda jeung kelir béda, béda sizes.They dijieunna tina silicone food grade, non iteuk jeung non toksik, gampang pop kaluar cakes.Great pikeun kali tina pihak ultah, pihak libur, baby shower, atawa kawinan. .Jeung sanggeus ngagunakeun, soak cangkir baking dina cai soapy haneut.Sagala crumbs leftover bakal robah jadi mush sarta bisa kalayan gampang dikumbah kaluar kalawan lawon lemes.

     

    Ngaran Produk: Muffin Cupcake Silicone kapang
    ukuran: 3 cm;5 cm;7 cm
    warna: Multi kelir
    Wangun: Mawar
    Harga hijian: 0,1-0,8 USD
  • Custom 3 Sizes Rubber Bar Mat Cup Protect Sheet Silicone Bar Drip Mat Bar Runner Drink Mat

    Custom 3 Ukuran Karét Bar Mat Piala Nangtayungan Lambaran Silicone Bar Drip Mat Bar Runner Inuman Mat

    Silicone runner bar mat ieu sampurna pikeun Bar, Mesin Kopi, Dapur, Dining Tables, Barber, Litter Box Mats pikeun sakabéh kaperluan mat Anjeun.Éta dijieun tina karét nontoksik, The karét bar mat nyaeta heavyweight, non-dieunakeun tur idéal pikeun kaperluan komérsial sarta imah.Gede pikeun drying barware, porsi inuman atawa malah di sisi tilelep Anjeun.

     

    Ngaran Produk: Silicone Bar Mat
    Bahan: Dahareun Kelas Silicone
    ukuran: 30*15cm;30*45cm;8*60cm
    Wangun: Wangun rectange
    Harga hijian: 1,3-2,6 USD