• 5811

Produk Kami

  • Customize Mini Ice Ball Mold Silicone Ice Cube Ball Tray

    Ngaropea Mini És Ball kapang Silicone És Cube Ball Dulang

    Baki bal és kubus silikon ieu didamel tina bahan kelas dahareun anu kualitas luhur.BPA bébas, euweuh bau, euweuh toksik.Aman sareng awét. Éta gampang ngaleupaskeun és, Cukup Pulas & Pulas baki és kubus.Pasang baki ka luhur-handap teras anjeun bakal gaduh és batu buleud sampurna!

     

    Ngaran Produk: MIni Silicone És Ball Dulang
    ukuran: 21,6 * 12,5 * 7,6 cm
    Bahan: Silikon & PP
    Paké: És Ball Maker
    OEM & ODM: Wilujeng sumping
  • Little Bees Silicone Honeycomb Ice Cube Tray With Lids Flexible Storage Container

    Lebah Saeutik Silicone Honeycomb És Kubus Dulang Jeung Tutup Wadah Panyimpenan Fleksibel

    Food Grade Silicone:és baki dijieunna tina silicone food grade, ngajaga és anjeun aman keur nginum.ieu És batu bisa dipaké pikeun kadaharan sawawa & orok, Aman pikeun pamakéan dina freezer nu, Oven, dishwasher, kulkas jeung microwave.

    És Gampang Ngaleupaskeun & Bersih:Bahan silikon anu fléksibel ngabentuk handapeun sumur, ngagampangkeun ngaleupaskeun és batu.Permukaan silikon anu mulus matak ngagampangkeun pikeun ngabersihan.Reusable, permukaan non-iteuk, (Kami ngarékoméndasikeun nu nyandak eta kaluar tina kulkas jeung ninggalkeun eta salila kira 3-5 menit. Ngadagoan és lebur saeutik sanggeus dicokot kaluar tina kulkas. Lajeng ngaleupaskeun és batu. bakal leuwih gampang.) Lajeng anjeun bisa kalayan gampang nyorong ti handap.

  • Amazon Top selling gummy leaf Silicone candy mold

    Amazon Top ngajual gummy daun Silicone kapang bonbon

    Pamakéan rupa-rupa:Cetakan és krim DIY kami gaduh sababaraha kagunaan, és batu kalayan jus buah, jelly pikeun pésta, jajanan beku, sareng ogé tiasa dianggo pikeun nyimpen jajanan sareng buah pikeun murangkalih.

    Desain Kreatif:Unggal kapang és pop dilengkepan tujuh batang popsicle plastik.eta mah ngan ukur bisa dipaké salaku gudang dahareun orok, tapi ogé sampurna pikeun nyieun popsicles keur budak dina usum panas.

    Desain Kreatif: Unggal kapang és pop dilengkepan tujuh batang popsicle plastik.eta mah ngan ukur bisa dipaké salaku gudang dahareun orok, tapi ogé sampurna pikeun nyieun popsicles keur budak dina usum panas.

    Tempat Asal

    Cina

    ukuran


    Salaku gambar

    Warna

    Minnt, Pink, Langit BlueColor  atawa warna custom

    sampel

    narima

    MOQ

    2000 lembar

    Bungkusan

    Kantong OPP

    Bahan

    Silikon

    OEM / ODM

    narima

    Tahan panas

    -40 ~ 230 derajat

    Gampang Pop sareng Beresih: Cetakan silikon anu fleksibel sareng non-iteuk gampang dikumbah, Cukup kumbah ku cai anu haneut sareng bilas ku cai bersih, sareng mesin pencuci piring sayogi.

  • Freezer Safe Homemade Ice Pop Mould DIY Having Lid Sticks Popsicle Mold Cartoon Ice Cream Molds

    Freezer Aman Homemade És Pop Kapang DIY Gaduh Tutup Tongkat Popsicle Cetakan Kartun És Krim Cetakan

    Cand dipaké dina Oven, Freezer, Dishwasher jeung Microwave.Bisa tahan hawa ti- 40 derajat Fahrenheit nepi ka 446 derajat Fahrenheit.Jadi makers és pop ieu bisa dipaké pikeun freeze kubus jeung Panggang pangan.

    Gampang nyeuseuh:permukaan nonstick bakal ngaleupaskeun dahareun tanpa perjuangan.Saatos dianggo, anjeun tiasa nyeuseuh ku panangan atanapi nempatkeun kana mesin cuci piring.Desain push up bisa ngurangan kasempetan spills jeung bentuk lucu bakal mawa leuwih senang ka kulawarga anjeun.

  • 24 Cavity Whiskey Large Ice Cube Molds Freezer Safe Mould Sheet Silicone Ice Cube Tray

    24 Rongga Wiski Besar És Batu Cetakan Freezer Aman Kapang Lambaran Silicone És Batu Baki

    Sampurna És Cube Dulang pikeun wiski jeung inuman sejen: Idéal pikeun cocktails, punch, kopi iced, és flavored jeung leuwih dina usum panas.Baki és kubus bakal masihan anjeun suasana anu pikaresepeun pikeun ngadamel és.Anjeun bakal ngarasakeun pangalaman nyieun és.

    Nyiptakeun Snacks És DIY: baki és kubus masihan anjeun pangalaman ngadamel és anu langkung pikaresepeun.Sampurna pikeun ngadamel és batu atanapi ngeusian baki kalayan inuman, buah, yogurt, jeli, coklat.

  • Custom 8 Cavity Silicone Large Ice Cube Tray Mold With Cover Chocolate Silicone Molds

    Custom 8 Rongga Silicone Besar És Cube Baki kapang Jeung Cover Coklat Silicone Molds

    Tutup anu tiasa ditumpuk sareng tiasa dicabut: Dipasang sareng tutup anu tiasa dicabut, ngajaga és batu tina nyerep bau freezer.baki gampang-release ieu tumpukan gampang tur rapih dina freezer tanpa nempel.

    Desain COMPACT: ukuran kompak ngamungkinkeun panyimpen nyimpen rohangan pikeun pas dina kulkas bumi, RV atanapi kulkas mini dorm.