• 5811

Produk Kami

  • Factory Custom Silicone Chocolate Mold Eco Friendly Resin Mold For Baking Cookie Biscuits Candy Soap

    Pabrik Custom Silicone Coklat Mold Eco Friendly Resin Mold Pikeun Baking Cookie Biskuit Candy Sabun

    Mun anjeun resep nyieun sagala jinis Ngaruwat di imah anu bakal nyugemakeun barudak jeung sungut anjeun sorangan, kayaning coklat, manisan jeung muih, lajeng kami denok multi bentuk design molds silicone téh kudu-have.Also, nyieun Ngaruwat jeung kulawarga anjeun atanapi barudak téh senang jeung pangalaman beungkeutan alus nu dulur bakal ngarasakeun.

  • Food Grade 15 Small Cavity Silicone Chocolate Mold Handmade Heart Chocolate Molds

    Dahareun kelas 15 Rongga Leutik Silicone Coklat kapang Handmade Heart Coklat Molds

    The kapang silicone haté dijieunna tina 100% dahareun kelas silicone ramah lingkungan tur mangrupakeun BPA free.Reusable na durable.Inaddition, éta gampang pikeun ngabersihan, aman keur dipake dina dishwasher, ngaheéat waktos anjeun sarta énergi.

  • Wholesale Silicone Hot Chocolate Bomb Mold Half Round Silicone Cake Molds

    Borongan Silicone Hot Coklat Bom kapang Satengah Babak Silicone Kue Molds

    The Silicone Hot Coklat Bom kapang Satengah Babak Silicone Kue Molds dijieunna tina 100% food grade silicone sarta gampang ngagunakeun, clean.They are non stick, easy to release what you put in easily.Anjeun bakal meunang lemes jeung ngagurilap katingal koko/bom coklat! Nyaeta parabot baking kapang DIY pikaresep anjeun sarta kapang coklat.

     

    Ngaran barang: Silicone résin kapang
    Wangun: Buleud
    Bahan: Silikon
    Sampel: Narima
    Harga hijian: 0,56-1,5 USD
  • Mafen Cup Silicone Cake Mold Single Cup Mold

    Mafen Piala Silicone Kue kapang Piala Tunggal kapang

    Mafen Cup Silicone Kue Molds dijieunna tina 100% Food-grade silicone, BPA bébas.Eco-friendly, non-toksik, fléksibel, reusable jeung durable.It boga 5 wangun: buleud, sagi opat, jantung, béntang jeung kembang ros, sarta kelir multipule dina unggal shape.They cocog pikeun duanana dewasa sarta kids.

     

    Ngaran Produk: Silicone Muffin Kue kapang
    Wangun: Buleud; Béntang; Sagi opat; Jantung; Mawar
    Bahan: 100% Dahareun Kelas Silicone
    Fitur: Sustainable; Awét
    Harga hijian: 0,99-1,62 USD
  • Rose Cake Mold Muffin Cup Molds For Baking

    Rose Kue kapang Muffin Piala Molds Pikeun baking

    The silicone muffin cupcake kapang boga wangun béda jeung kelir béda, béda sizes.They dijieunna tina silicone food grade, non iteuk jeung non toksik, gampang pop kaluar cakes.Great pikeun kali tina pihak ultah, pihak libur, baby shower, atawa kawinan. .Jeung sanggeus ngagunakeun, soak cangkir baking dina cai soapy haneut.Sagala crumbs leftover bakal robah jadi mush sarta bisa kalayan gampang dikumbah kaluar kalawan lawon lemes.

     

    Ngaran Produk: Muffin Cupcake Silicone kapang
    ukuran: 3 cm;5 cm;7 cm
    warna: Multi kelir
    Wangun: Mawar
    Harga hijian: 0,1-0,8 USD
  • Cookware Round Big Cake Mold Halloween Pumpkin Silicone Baking Mold

    Cookware Babak Big Kue kapang Lebaran Waluh Silicone Baking kapang

    The kapang jajan badag dijieunna tina silicone dahareun kelas, kalawan BPA, PVC bébas tur ramah-eco, anu muffins cup molds anu suhu aman tina -104 F ka +446 F. gelombang mikro, oven, kulkas, freezer na dishwasher aman.Leuwih awét pikeun pamakéan waktos Anjeun leuwih lila.

     

    Ngaran Produk : Silicone baking kapang alat kueh
    Bahan: 100% Dahareun Kelas Silicone
    Wangun: Buleud Pumpukin
    Ukuran: Diaméterna 21 cm
    Harga hijian : 1-2 USD
  • Heart Popsicle Mold Silicone Cake Mold 3D Heart Shape Chocolate Mold

    Jantung Popsicle kapang Silicone Kue kapang 3D Jantung Bentuk Coklat kapang

    Tiis jeung panas rentang beban: molds bonbon Ieu bisa dipaké dina rentang hawa lega ti -40 ° F mun 446 ° F (-40 ° C nepi ka 230 ° C).

    Pamakéan multi fungsi: Kapang coklat Ieu aman dipaké dina microwave, Oven, Kulkas, Freezer na Dishwasher.Can dipaké pikeun nyieun toppers cupcake, edibles, snacks coklat, permen teuas, fondant, patties mentega, hiasan jajan.

  • Silicone Mold Cake Baking Cup 6-Cavity Tulip Flower Muffin Cake Pans Mold

    Silicone kapang Kue Baking Piala 6-Rongga Tulip Kembang Muffin Kue Panci kapang

    Pamakéan multi fungsi: Kapang coklat Ieu aman dipaké dina microwave, Oven, Kulkas, Freezer na Dishwasher.Can dipaké pikeun nyieun toppers cupcake, edibles, snacks coklat, permen teuas, fondant, patties mentega, hiasan jajan.

  • Silicone Baking Cup Cake And Muffin Pan Holders Large Silicon Cupcake Muffin Mold

    Silicone Baking Cup Cake Jeung Muffin Pan Panyekel Silicone Cupcake Muffin Mold

    kuantitas cukup sareng pilihan gaya anu beunghar pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan anjeun.

    Aman sareng dipercaya:molds jajan fondant ieu dijieunna tina bahan silicone, nu aman tur awét ngagunakeun, lemes dina beungeut cai sarta non-iteuk, euweuh coatings kimiawi atawa bau, non-toksik, fléksibel, tahan lebu jeung reusable, bisa dilarapkeun dina hawa antara. dikurangan 40 darajat Celsius nepi ka 240 darajat Celsius, sedengkeun iteuk dijieunna tina bahan kai alam, aman tur alam, dipercaya ngagunakeun.

  • Silicone Mold Cake Baking Cup 6-Cavity Tulip Flower Muffin Cake Pans Mold

    Silicone kapang Kue Baking Piala 6-Rongga Tulip Kembang Muffin Kue Panci kapang

    UKURAN PRODUK: Bom Diaméter - 2″/5cm/50mm;Ukuran Cetakan: 7.5" x 5.1" / (19cm x 13cm).Diaméter bola bom coklat kakao ngeunaan 2″, ukuran sedeng, ukuran cocog sampurna pikeun family.Just ngarasakeun nikmat Anjeun.
    USEING: Sadia dipaké pikeun gelombang mikro, Oven, Kulkas, Freezer jeung Dishwasher.Bisa dipaké pikeun nyieun toppers cupcake, edibles, snacks coklat, permen teuas, fondant, patties mentega, hiasan kueh, jsb.

  • Silicone Mold Cake Baking Cup 6-Cavity Tulip Flower Muffin Cake Pans Mold

    Silicone kapang Kue Baking Piala 6-Rongga Tulip Kembang Muffin Kue Panci kapang

    Pamakéan multi fungsi: Kapang coklat ieu aman dianggo dina gelombang mikro, Oven, Kulkas, Freezer sareng Dishwasher.Bisa dipaké pikeun nyieun toppers cupcake, edibles, snacks coklat, bonbon teuas, fondant, patties mentega, hiasan kueh.

  • Heart Popsicle Mold Silicone Cake Mold 3D Heart Shape Chocolate Mold

    Jantung Popsicle kapang Silicone Kue kapang 3D Jantung Bentuk Coklat kapang

    Gampang ngabersihan: Cetakan silikon pikeun bom coklat éta tiasa dibersihkeun dina mesin pencuci piring.Eta dijieunna tina silicone lemes pikeun drying gampang jeung neundeun.Eta moal megatkeun sakumaha gampang molds plastik teuas.

    Tiis jeung panas rentang beban: molds bonbon Ieu bisa dipaké dina rentang hawa lega ti -40 ° F mun 446 ° F (-40 ° C nepi ka 230 ° C).

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2