• 5811

Produk Kami

Dahareun kelas 15 Rongga Leutik Silicone Coklat kapang Handmade Heart Coklat Molds

Katerangan pondok:

The kapang silicone haté dijieunna tina 100% dahareun kelas silicone ramah lingkungan tur mangrupakeun BPA free.Reusable na durable.Inaddition, éta gampang pikeun ngabersihan, aman keur dipake dina dishwasher, ngaheéat waktos anjeun sarta énergi.


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

chocolate mold (3)

 

 

Ngaran Produk Silicone Coklat Molds
Bahan Dahareun Kelas Silicone
Ukuran 21*10,7 cm
Wangun Wangun Jantung
OEM & ODM Bisa ditarima
MOQ 1000 PCS

 

Panjelasan Produk

 

Aman & Ramah Lingkungan:Coklat didamel tina bahan silikon kelas dahareun, anu henteu ngahasilkeun zat anu ngabahayakeun, janten aman pisan, sareng orok henteu kedah hariwang ngeunaan éta.

Résistansi suhu luhur sareng rendah: Tiasa dilebetkeun kana kulkas sareng oven. Suhu Aman Ti -40°f Nepi ka +450°f(-40℃ Nepi ka +230℃).Bisa dipaké pikeun Panggang muih,coklat atawa nyieun és batu.

 

Dianjurkeun Pamakéan

1. Lamun anjeun meunang ka molds jeung kahiji kalina nyieun kueh atawa coklat.Munggaran sadaya, mangga eusian cai dina molds sarta nempatkeun kana microwave atawa mindahkeun oven salila 1-2 menit, teras solokan.

2. Saatos baking, mangga nyabut molds kaluar tina oven, sarta nempatkeun dina rak baking nepi ka molds sagemblengna cooled.Please ulah make cai tiis pikeun ngabersihan geuwat lamun ayeuna teh ngan dicokot kaluar tina oven.

3. Saatos pamakéan, mangga ngabersihan kapang jeung water.Make bersih kapang yakin kapang tetep garing saméméh neundeun.

 

Gambar Rincian

 

chocolate mold

chocolate mold (1)

chocolate mold (3)

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami