• 5811

Produk Kami

Inuman Popit Taktak Kantong

Katerangan pondok:

Kantong Taktak Popit modis sareng populer, kantong utusan gelisah ieu henteu ngan ukur pikaresepeun, tapi ogé tiasa nahan seueur hal anu urang kedah angkat, sapertos telepon sélulér, tisu toilét, earphone, konci sareng lipstik, mawa éta di jalan, laju balik deui kacida luhurna.

 

 

Ngaran Produk: Kantong Geuleuyeung Taktak
Bahan: Silikon
ukuran: 13,5 * 18,5 * 3 cm
Fitur: Waterproof; awét
Harga hijian: 3,1-3,4 USD

Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

Ngaran Produk Popit Taktak Kantong
Wangun Inuman Bentuk
Pamakéan Luar
Ukuran 13,5 * 18,5 * 3 cm
Beurat 118 g
MOQ 1000 PCS

 

Panjelasan Produk

Desain Anyar: Kantong Gelisah sareng bentuk inuman tiasa pencét haté budak awéwé, sareng janten kantong jalan anu populer.

 

Kantong Taktak Kualitas Tinggi: Kantong taktak popit didamel tina silikon kelas dahareun kualitas luhur, kalayan permukaan karét anu mulus, awét, sareng henteu gampang ruksak.

 

Gampang Anggo sareng Dibawa: Kaulinan pop fidget hampang sareng gampang dibawa.Anjeun tiasa nyandak ka mana waé.Kaulinan anu saé dina mobil, pesawat, sakola, kantor, réstoran, kémping, perjalanan.Senang dimana waé

 

Multi Fungsi: Kantong Taktak Popit henteu ngan ukur tiasa nyimpen barang-barang penting anjeun nalika anjeun kaluar, tapi ogé bersantai anjeun iraha waé, dimana waé, sabab anjeun tiasa mencét gelembung ka handap, cocooan gelisah gelembung ngadamel sora popping sakedik, nikmati kabagjaan mencét.

 

Gambar lengkep

popit fidget bag 5

popit fidget bag

popit fidget bag 1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami