• 5811

Produk Kami

Pabrik Jumbo Popit Gelisah Indrawi Kaulinan Autisme Indrawi Push Pop Kaulinan

Katerangan pondok:

Kaulinan gelisah popit jumbo nyaéta 30 * 30cm, éta tiasa ngalaksanakeun kamampuan pamikiran logika murangkalih, anu pikaresepeun pisan sareng mereun, ngaleungitkeun setrés sareng ngabantosan mulangkeun suasana, kabutuhan bumi, kaulinan jero ruangan pangsaéna, kaulinan kolot-anak, autisme, kaulinan. yén manula, barudak, jeung déwasa bisa maénkeun kaulinan indrawi push pop ieu.

 


Rincian produk

Tag produk

Émbaran Dasar

popit 2

Ngaran Produk Badag Popit Gelisah Kaulinan
Bahan Karét Silicone
Wangun pasagi
Ukuran 30*30 CM
Gaya Kaulinan Atikan Lucu
MOQ 500 PCS

 

Panjelasan Produk

• Jumbo & Gigant: Thepopit kaulinan indrawiboga ukuran badag, 30 * 30cm, sarta ngabogaan 256 gelembung pencét. Ku kituna, anjeun teu bisa mawa eta .Tapi anjeun bisa maénkeun éta leuwih lucu ti hiji leutik.

•Multi Paké: The junbokaulinan gelisah popitHenteu ngan ukur kaulinan anu lucu, tapi ogé tiasa janten alat rumah tangga. Anjeun tiasa pop gelembung sareng réréncangan anjeun, kulawarga, babaturan sakelas, sareng sajabana.

• Awét & Gampang Dibersihkeun: Dijieun tina silikon kelas dahareun, Autisme Sensory Push Pop Toy karasaeun lemes sareng nyaman. Éta kalenturan kakuatan tinggi sareng henteu gampang dirusak. ka luhur.

 

Gambar Rincian

popit 3

popit 2

popit 4

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami